EuroLIIS la sediul Organizației Alternative Sociale

Pentru a definitiva cercetarea asupra drepturilor pe care le avem ca cetățeni europeni și asupra alternativelor în cazul unor derapaje sociale, echipa EuroLIIS a poposit pentru un timp la sediul central al Organizației Alternative Sociale, unde, datorită unor oameni inimoși, a avut posibilitatea de a se documenta și de a discuta cu voluntari, care le-au împărtățit din experiența lor în cadrul acestui ONG.
Câțiva membrii ai echipei au dus cu ei mesajul proiectului, precum și unele materiale de campanie, pe care voluntarii să le distribuie în rândul tinerilor aflați în dificultate, pentru ca aceștia să își cunoască mai bine drepturile conferite prin lege.
Acțiunea a avut un impact real asupra tinerilor din echipa noastră, care au fost impresionați de poveștile de viață ale altor tineri, cu un destin nefericit. Acum, grupul EuroLIIS știe ce trebuie să facă pentru a-i ajuta pe cei de vârsta lor să-și înțeleagă drepturile și să voteze, pentru o șansă la un viitor mai bun în comunitatea europeană.