Expoziția de fotografie și grafică „Noi și Europa”

Copoul e tomnatic și rece zilele acestea, dar, dacă vreți să vă încălziți puțin, vă invităm să vizitați și expoziția organizată de EUROLIIS și găzduită de Casa de Cultură „Mihail Ursachi”, situată chiar lângă muzeul Mihai Eminescu.
Câțiva dintre tinerii din echipa EUROLIIS au avut parte de momente minunate selectând și expunând fotografiile cele mai expresive pentru galeria „Noi și Europa”. În cadrul expoziției veți găsi atât lucrări care imortalizează ceea ce a însemnat EUROLIIS pentru noi, cât și fotografii cu peisaje remarcabile de prin Europa. Fotografiile au fost realizate de membri echipei de proiect, pe parcursul campaniei și în puținele zile de vacanță pe care le-au petrecut în diferite locuri din Europa.
Nostalgia este cu atât mai mult amplificată de faptul că această expoziție se află printre ultimele activități desfășurate în cadrul proiectului, lucru care ne face să privim înapoi la traseul pe care l-am parcurs și să realizăm cât de multe am învățat și câte legături frumoase am creat.
Așadar, vă așteptăm în perioada 16 – 23 septembrie la Casa de Cultură ”Mihai Ursachi”, sala ”Emil Alexandrescu”, acolo unde noi am încercat să aducem Uniunea Europeană mai aproape.