Filmarea spoturilor de promovare

Afirm în numele întregii echipe EUROLIIS că filmarea spoturilor a fost, de departe, cea mai amuzantă activitate a noastră. De la râs în hohote, până la momente de exasperare, am încercat întreagă paleta de emoţii în tentativă noastră de a materializa mesajul pe care îl aveam de transmis.
Filmarea pentru primul spot, cel care arată motivele pentru a vota, s-a întins pe multe săptămâni, deoarece a implicat deplasarea în mai multe locaţii, încercarea de a suprinde expresia ideală pe fetele protagoniştilor, şi, de asemenea, a fost îngreunată şi de faptul că am avut de-a face cu probleme atât tehnice, cât şi legate de vreme.
La al doilea spot, cel mai puţin formal, lucrurile au mers deja mult mai uşor, deoarece jocurile de rol şi dinamismul din clip a făcut totul mult mai plăcut şi mai interesant pentru toată lumea.
Mai mult, în cadrul filmărilor am fost nevoiţi să facem şi improvizaţii – am patentat o nouă metodă pentru zoom-in / zoom-out, una manuală. De asemenea, au existat şi momente în care scenariile au avut parte de schimbări de ultim moment, majore, lucruri la care am contribuit cu totii, fie chiar şi prin idei sau suport moral.
În final, atât primul, cât şi al doilea spot au ieşit bine şi au avut un impact uriaş pentru promovarea proeictului și a votului europarlamentar Pe lângă asta, partea cea mai importantă, ne-am distrat enorm şi am avut parte de o experienţă minunată.