Flashmob IULIUS MALL

În data de 25 august, în parteneriat cu Iulius Mall, am organizat un flashmob la parterul clădirii, unde am dorit să formăm steagul Uniunii Europene din oameni.
Zeci de baloane, steguleţe, flyere şi multe alte materiale personalizate au circulat prin mall, în căutarea cetăţenilor europeni dornici de a ne ajuta. Într-un final, organizările au luat sfârşit şi am hotărât să dăm drumul flashmob-ului mult aşteptat, dar nu înainte de a organiza un mic concurs. Concursul a constat în strângerea celor 12 drepturi diferite de la fiecare steluţă. Persoana care strângea prima toate drepturile primea un cadou special EuroLIIS. Aglomeraţie, spaţiu puţin, dar, totuşi, câştigătorul s-a descurcat şi a reuşit să adune de la toate steluţele drepturile de care avea nevoie, primindu-şi cadoul.
12 steluţe şi-au făcut apariţia în forma perfecţiunii, cercul, înconjurate de albastrul de fundal, formând steagul Uniunii Europene într-un mod inedit. Flashmob-ul a ieşit aproape aşa cum ne doream (mereu e loc de mai bine, nu?), baloanele au fost aruncate deasupra noastră, pozele au fost făcute, iar zâmbetele ne-au reapărut pe buze după câteva momente în care ne-a fost teamă că nu o să iasă cum ne-am imaginat.
Celor care au participat şi ne-au susţinut ideea le mulţumim şi îi aşteptăm şi la următoarele evenimente!