Flashmob Piata Unirii

Deşi vremea a fost capricioasă şi nu a ţinut cu noi, asta nu ne-a împiedicat să fim cetăţeni europeni. Așadar, pe 15 septembrie, înainte cu o zi de începerea noului an școlar, ne-am adunat cu toţii în Piaţa Unirii, entuziaşti şi dornici de a convinge cât mai mulţi oameni să se alăture activităţii noastre şi să realizeze importanţa votului europarlamentar.

În ideea de a ni se alătura cât mai multe persoane la realizarea flashmob-ului, am împărţit pliante, fluturaşi, steguleţe și alte materiale de campanie. Am fost foarte încântaţi de receptivitatea oamenilor şi dorinţa lor de a ne ajuta, unii dintre ei alăturându-ni-se din propria iniţiativă.

Am început formarea cuvântului VOTEAZĂ mai întâi cu membrii echipei noastre, cele douăsprezece fete formând litera O, acestea reprezentând steluţele steagului Uniunii Europene. Fiind foarte bine coordonaţi de cele două profesoare, am reuşit, cu ajutorul oamenilor care au înţeles ce înseamnă să fii cetăţean european, să formăm cuvântul VOTEAZĂ.

Noi considerăm că această activitate a avut un impact puternic asupra cetăţenilor din oraşul nostru şi suntem mulţumiţi de rezultatul obţinut. Le mulţumim tuturor celor ce ne-au fost alături, îi aşteptăm şi la viitoarele activităţi şi sperăm că au înţeles ce înseamnă să fii cetăţean european şi importanţa votului europarlamentar.