Jurnal de proiect Leonardo – Saptămâna a treia

Ultima săptămână a stagiului debutează cu o doză de umor: primim o sarcină dificilă, dar Cara ne liniștește sfătuindu-ne să fim “Trrrr-Trr-Tranquila” ( relaxați ). Trebuie realizat un catalog de iarnă pentru firma care ne găzduiește, Publicmar. Până acum nu am avut emoții în privința sarcinii, deoarece erau firme mici, puțin cunoscute, care doreau să-și creeze o identitate. Acum e altceva; este vorba despre o firmă cu renume și, deși, știam că munca noastră va fi prelucrată până se ajunge la produsul final, dorim să facem o impresie bună.

După trei zile intense de concentrare, ajungem la varianta noastră finală. Așa arăta în viziunea noastră coperta catalogului Publicmar. Cara a avut o reacție pozitivă, fiind uimită de ce am realizat într-un timp relativ scurt. Sper să nu fi fost de încurajare, singura variantă fiind să aștept catalogul de iarnă.

În următoarea zi ne-am jucat în CorelDraw și am realizat diverse logo-uri pentru o companie.

Vineri, 12 iulie, a avut loc premierea, fiind înmânate certificatele. Separat, am primit din partea firmei o recomandare oficială pentru comportamentul exemplar și silința dovedită pe parcursul stagiului. Am rămas plăcut impresionat de acest gest, știind că îmi va folosi, cu siguranță, în viitor.

Nu am relatat multe despre timpul nostru liber, dar vă garantez că acest proiect este o experiență unică, iar dacă în viitor vor mai fi selecții, vă recomand să vă pregătiți intens, pentru că, într-un final, merită fiecare moment de „toceală”.